Ventilatie is gezonde lucht om in te leven. We brengen ongeveer 70% van onze tijd binnen vier muren door. Het is daarom vreemd dat de aandacht voor een gezond binnenklimaat pas een klein aantal jaren geleden op gang is gekomen. Vergaande isolatiemaatregelen hebben de kwaliteit van het binnenmilieu zeker geen goed gedaan en ventilatie is dan ook letterlijk van levensbelang.

Over ventileren bestaan nogal wat misverstanden. Veel mensen denken dat een tijdje het raam openzetten voldoende is. Dat is niet zo. Na een half uurtje is de frisse lucht namelijk verdwenen en hopen vocht en bepaalde stoffen zich weer op in een woning of bedrijfspand. Dit kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties. Beter is het om te zorgen voor een constante ventilatie. Net als wijzelf moet ook een huis of bedrijfspand de hele dag ademhalen. Dus: goed ventileren, is 24 uur per dag ventileren.

Wij leveren alle vormen van ventilatie. Apart, of door middel van een integrale oplossing waarbij een combinatie van verschillende soorten luchtbehandeling op elkaar afgestemd wordt.

Onze diensten