Storing melden

Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar!

icon_widget_image 0511 52 15 25 icon_widget_image info@kobusbv.com
Image Alt
Explore the Features

Bitumineuze dakbedekking

Etiam scelerisque tortor at lectus dapibus, nec fermentum diam feugiat. Morbi rutrum magna et dui.

Schedule

Bitumineuze dakbedekking

Dit staat garant voor een betrouwbare en duurzame waterafdichting met een bewezen levensduur van 30 jaar. DERBIGUM is het verschil tussen investeren en geld uitgeven. Kwaliteit volgens internationale eisen en feilloze dienstverlening.

DERBIGUM

DERBIGUM biedt een ongeëvenaarde bescherming voor industriële panden, woningen, kantoor- en flatgebouwen en is de marktleider op het vlak van sterkte, stabiliteit en levensduur. Het overtreft de wettelijke eisen. Bovendien is het DERBIGUM SP-membraan brandwerend.

Het DERBIGUM-membraan is vervaardigd uit gemodificeerd bitumen met een dubbele inlage (glasvlies en polyester gescheiden) voor een weergaloze sterkte, weerstand tegen uv-stralen. DERBIGUM kent vele mogelijkheden, zowel op het gebied van materiaalkeuze als verwerkingsmethoden waardoor het product geschikt is voor elk soort gebouw, klimaat en budget. Na het aanbrengen is DERBIGUM eenvoudig te reinigen, onderhouden en herstellen. Dankzij de bewezen lange levensduur van meer dan dertig jaar van het DERBIGUM membraan neemt de waarde van uw investering toe naarmate de tijd vordert.

Contact

Wilt u meer informatie over onze DERBIGUM bitumineuze dakbedekking, neem dan contact met ons op.