Storing melden

Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar!

icon_widget_image 0511 52 15 25 icon_widget_image info@kobusbv.com
Image Alt
Explore the Features

Kunststof dakbedekking

Etiam scelerisque tortor at lectus dapibus, nec fermentum diam feugiat. Morbi rutrum magna et dui.

Schedule

Kunststof

Het beschermt uw woning, schuur of bedrijfspand jarenlang. Daarnaast is kunststof dakbedekking duurzaam en milieuvriendelijk. Een kunststof dakbedekking kan worden gelegd op platte of hellende daken. Zelfs als er al een bitumen of kunststof bedekking op het dak ligt. Er wordt gebruik gemaakt van twee soorten kunststof dakbedekking.

PVC dakbedekking

Dakbedekking wordt gelegd in banen, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is aan het eind van de levenscyclus eenvoudig recyclebaar. Daarnaast is PVC wortelbestendig en goed bestand tegen chemicali├źn. De levensduur van een PVC dak is gemiddeld twintig tot vijfentwintig jaar. Daarbij geldt: hoe dikker het materiaal, des te langer de levensduur.

EPDM dakbedekking

Een EPDM dakbedekking wordt naadloos gelegd waardoor er geen zwakke plekken ontstaan. Sterke punten van EPDM zijn dat het sterk elastisch is, niet uitdroogt en daardoor niet scheurt. Dit komt omdat het materiaal zeer goed bestand is tegen UV-straling. De levensduur van een EPDM dak is tot wel veertig jaar, waarbij ook geldt dat hoe dikker het materiaal is, hoe langer de levensduur.

Contact

Wilt u meer informatie over onze kunststof dakbedekking, neem dan contact met ons op.