Storing melden

Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar!

icon_widget_image 0511 52 15 25 icon_widget_image info@kobusbv.com
Image Alt
Explore the Features

Zonnepanelen

Etiam scelerisque tortor at lectus dapibus, nec fermentum diam feugiat. Morbi rutrum magna et dui.

Schedule

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om naar duurzame energie. De meeste zonnepanelen worden boven op de dakpannen gemonteerd door middel van aluminium profielen. Ze kunnen ook op een schuin of plat dak worden geplaatst. Het is daarnaast mogelijk zonnepanelen in het dak te plaatsen. De dakpannen worden dan vervangen door de panelen. Het lijkt hierdoor alsof de zonnepanelen het dak zijn. In alle gevallen voorziet u met zonnepanelen in uw eigen energiebehoefte.

Soorten zonnepanelen

Er zijn twee typen zonnepanelen: glas-folie en glas-glas zonnepanelen. Glas-glas zonnepanelen hebben een langere levensduur en zijn beter beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals hagel. Bovendien is bij deze panelen een hoge brandveiligheid gegarandeerd.

Thuisbatterij

Vanaf 2023 wordt het terug leveren van energie aan het elektriciteitsnet financieel minder aantrekkelijk omdat de salderingsregeling wordt afgebouwd. Het wordt daardoor aantrekkelijker om de zelf opgewekte energie zo veel mogelijk voor eigen gebruik aan te wenden. Om dit te realiseren biedt een thuisbatterij de oplossing. Met een thuisbatterij kan de energie uit de zonnepanelen die niet direct wordt gebruikt worden opgeslagen om op een later moment zelf te gebruiken. U gebruikt dan de zonne-energie wanneer u dat zelf nodig heeft. In sommige gevallen kan dit een verhoging van het eigen gebruik realiseren van 80%! Hoewel deze techniek nog betrekkelijk nieuw is hebben wij hiermee inmiddels ervaring opgedaan.

Contact

Wij leveren de beste zonnesystemen die in de markt beschikbaar zijn. Wil u meer informatie of een maatwerk offerte, neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.