Storing melden

Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar!

icon_widget_image 0511 52 15 25 icon_widget_image info@kobusbv.com
Image Alt
Explore the Features

Klimaatbeheersing

Etiam scelerisque tortor at lectus dapibus, nec fermentum diam feugiat. Morbi rutrum magna et dui.

Schedule

Klimaatbeheersing

Wij brengen ongeveer 70% van onze tijd binnen door. Het is daarom vreemd dat de aandacht voor een gezond binnenklimaat pas de laatste jaren serieuze aandacht heeft gekregen door de coronapandemie. Vergaande isolatiemaatregelen hebben de kwaliteit van de lucht in woningen en gebouwen de laatste jaren geen goed gedaan. Naar nu blijkt is ventilatie dan ook letterlijk van levensbelang.

Ventilatie

Over ventileren bestaan nogal wat misverstanden. Veel mensen denken dat een tijdje het raam openzetten voldoende is. Dat is niet zo. Na een half uurtje is de frisse lucht weer verdwenen en hopen vocht en stoffen zich weer op in de woning, het kantoor of in de klas. Dit kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen, astma en allergische reacties. Beter is het om te zorgen voor een constante ventilatie, 24 uur per dag ventileren. Wij leveren alle vormen van ventilatie. Apart, of door middel van een integrale oplossing waarbij een combinatie van verschillende soorten luchtbehandeling op elkaar worden afgestemd.

Koeling

De dagelijkse praktijk en vele studies op dit gebied tonen aan dat ongunstige klimaatomstandigheden in uw woning, werkruimte of op kantoor leiden tot energieverlies, concentratie- of zelfs gezondheidsproblemen. Zeker in de zomerperiode. Om die reden installeren wij klimaatbeheersingssystemen met complete luchtbehandelingssystemen voor woningen, kantoren en scholen. Dit kan in de vorm van een airconditioning, gebouwbeheerssystemen of topkoeling. Met klimaatbeheersingssystemen maakt u een bewuste keuze om het binnenklimaat te beheersen. De ruimte waarin u woont, slaapt of werkt kunt u koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en desnoods van verse buitenlucht voorzien.

Contact

Wilt u meer informatie over onze klimaatbeheersingssystemen neem dan contact met ons op.