Storing melden

Heeft u een storing en direct hulp nodig? Onze servicemedewerkers staan 24/7 voor u klaar!

icon_widget_image 0511 52 15 25 icon_widget_image info@kobusbv.com
Image Alt
Explore the Features

Water

Etiam scelerisque tortor at lectus dapibus, nec fermentum diam feugiat. Morbi rutrum magna et dui.

Schedule

Water

Schoon drinkwater is één van de eerste levensbehoeften voor mens en dier. Het aanleggen of omleggen van waterleidingen volgens de huidige veiligheidseisen behoort tot een van onze diensten. Waterleidingbedrijven kennen Kobus als een betrouwbare partner en dat kan veel voordelen voor u opleveren bij inspecties en het verkrijgen van vergunningen.

Sanitair

Voor onder andere uw toilet, badkamer, keuken en bijkeuken verzorgen wij complete waterleidingsystemen, inclusief sanitair. Ook voor bedrijven verzorgen wij de complete inrichting van zogenaamde “natte ruimtes”. Al het sanitair dat u wil gebruiken kunt u zelf uitkiezen in de showroom van Plieger in Leeuwarden. Zij helpen u graag met advies en creatieve ideeën.

Riolering

Een goed aangelegd rioleringssysteem is de basis voor elke woning of gebouw. Van ontwerp en aanleg tot oplevering kunnen wij volledig voor u verzorgen. Bestaande riolering verzakt? Ook dan kunnen wij u helpen. Bij (ernstige) riool verstoppingen hebben wij goede contacten met gerenommeerde rioleringsontstopping bedrijven. Kortom, er is altijd een oplossing.

Contact

Wilt u meer informatie over onze water-, sanitair en rioleringsoplossingen neem dan contact met ons op.